Integritetspolicy

Vänligen läs noggrant igenom våran integritetspolicy innan du besöker eller använder någon av Sundsvalls Säkerhetsfilmsspecialist & Rekond AB webbplatser(“Webbplatsen”). Webbplatsen är endast tillgänglig för dig om du accepterar (utan att göra ändringar) alla villkor som framgår nedan (“Användarvillkoren“).

Dessa Användarvillkor innehåller information gällande dina legala rättigheter och begränsningar av dessa rättigheter samt ett avsnitt som gäller lagval och jurisdiktion vid tvist. Genom att besöka eller använda Webbplatsen samtycker du till att vara bunden av dessa Användarvillkor. Om du inte vill vara bunden av dessa Användarvillkor (eller framtida uppdaterade versioner av dessa Användarvillkor) kan du nekas åtkomst till Webbplatsen och/eller dess funktioner.

Vid besök på någon av Sundsvalls Säkerhetsfilmsspecialist & Rekond ABs webbplatser, kan Sundsvalls Säkerhetsfilmsspecialist & Rekond AB (“SSR”, “vi”, “oss”) samla in och behandla personuppgifter (“Personuppgifter”) om dig.

På Sundsvalls Säkerhetsfilmsspecialist & Rekond AB hanterar vi din personliga information med omsorg samt i enlighet med den nya EU-lagstiftningen “General Data Protection Regulation”, GDPR. Denna lagstiftning ställer nya och högre krav på hur vi skyddar din personliga integritet och ersätter även Personuppgiftslagen (PUL).

Om du vill ha mer information om detta går det bra att kontakta Sundsvalls Säkerhetsfilmsspecialist & Rekond AB på kim@ssr-sundsvall.se

Personuppgifter

Sundsvalls Säkerhetsfilmsspecialist & Rekond AB är personuppgiftsansvarig för de behandlingar av personuppgifter i enlighet med denna Integritetspolicy.

Denna integritetspolicy (“Integritetspolicy“) beskriver vilka Personuppgifter vi samlar in och för vilka ändamål Personuppgifterna behandlas.

I denna Integritetspolicy innefattar termen “behandling” alla aktiviteter som involverar dina Personuppgifter inklusive insamling, hantering, lagring, spridning, framtagning, användning, överföring och radering eller förstöring av information.

Med “Tillämplig dataskyddslagstiftning” avses dataskyddlagstiftning och andra regleringar som tillkommit genom implementering av Europaparlamentets och rådets direktiv 95/46/EG och, från 25 maj 2018, Europaparlamentets och rådets förordning (EU) 2016/679 av den 27 april 2016 om skydd för fysiska personer med avseende på behandling av personuppgifter och om det fria flödet av sådana uppgifter och om upphävande av direktiv 95/46/EG (allmän dataskyddsförordning) (“GDPR“)

Med “Personuppgifter” avses varje upplysning som är hänförlig till en identifierbar eller identifierad fysisk person.

Om användandet av cookies

På våra webbplatser använder vi cookies (kakor) och andra liknande tekniker. Du kan själv välja om du vill tillåta att våra webbplatser placerar cookies på din dator eller inte. Du kan ändra dina val när som helst.

Ditt samtycke behövs

Du väljer själv om du vill godkänna cookies på din enhet eller inte. Ditt samtycke krävs för användning av cookies, men inte för sådana cookies som är nödvändiga för att möjliggöra den tjänst som du som användare själv har begärt.

Om du inte godkänner vår användning av cookies, eller om du tidigare godkänt vår användning och har ändrat dig, kan du när som helst återvända till dina cookieinställningar och ändra dina val. Det gör du genom att klicka på cookieknappen. Du kan också behöva ändra inställningarna i din webbläsare och manuellt radera cookies för att rensa din enhet från tidigare placerade cookies.

Vad är cookies?

En cookie är en liten textfil som vid uppkoppling mot en webbplats sparas i din webbläsare. När vi hänvisar till cookies (”cookies”) i den här policyn omfattas även andra liknande tekniker och verktyg som hämtar och lagrar information i din webbläsare, samt i vissa fall skickar sådan information vidare till tredje part, på ett sätt som liknar cookies. Som exempel kan nämnas pixlar, local storage, session storage och fingerprinting.

 

Webbplatserna kommer att ”komma ihåg” och ”känna igen” dig. Det kan ske genom att cookies placeras på tre olika sätt: 

  • Sessionen ut, dvs tills dess att du stänger fönstret i din webbläsare.
  • Tidsbegränsat, dvs cookien har en på förhand bestämd livslängd. Tiden kan variera mellan olika cookies.
  • Tills vidare, dvs informationen ligger kvar tills du själv väljer att ta bort den. Detta gäller för local storage.

Du kan alltid gå in i din webbläsare och själv radera redan placerade cookies.

Tredjepartscookies

Vi använder tredjepartscookies på våra webbplatser. Tredjepartscookies placeras av någon annan än den som ansvarar för webbplatsen, i det här fallet alltså av ett annat företag än Sundsvalls Säkerhetsfilmsspecialist & Rekond AB.

 

Sundsvalls Säkerhetsfilmsspecialist & Rekond AB använder sig av externa plattformar för att kommunicera digitalt, dessa innefattar bland annat Facebook, Google Marketing Platform, Google Ads. Plattformarna använder sig av både första- och tredjepartscookies samt liknande tekniker för att annonsera och följa upp resultatet av annonseringen.

 

En tredjepartscookie kan användas av flera webbplatser för att förstå och följa hur du surfar mellan olika webbplatser. Vi får information från dessa cookies men informationen kan också användas för andra syften som bestäms av tredje part. 

Cookies på våra webbplatser

För att du ska få bättre kontroll över vilka cookies som används på webbplatserna, och därmed lättare kunna bestämma hur cookies ska få användas när du besöker våra webbplatser, har vi identifierat tre olika kategorier av cookies. Dessa kategorier är avgränsade utifrån de ändamål för vilka cookies används.

Vi har identifierat följande tre kategorier av cookies. I samtliga kategorier förekommer cookies som innebär att data delas med tredje part.

Nödvändiga
Dessa cookies är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera säkert och korrekt, därför går de inte att stänga av. 

Analys & funktion
Dessa cookies ger oss information om hur våra webbplatser används och ger oss möjlighet att förbättra användarupplevelsen. Här finns också funktioner som gör att vi kommer ihåg dina inställningar, såsom språkval, adresser osv.

Marknadsföring
Dessa cookies hjälper oss och våra samarbetspartners att visa personanpassade och relevanta annonser baserade på ditt surfbeteende hos oss, även när du senare besöker andra webbplatser. Cookies i kategorin används för riktad marknadsföring och profilering, oavsett vilken eller vilka enheter du har använt. Information som samlas in för dessa ändamål kan även kombineras med kund- och trafikdata vi har om dig, om du lämnat ditt samtycke till att vi får använda din trafikdata för marknadsföring och inte invänt mot användningen av din kunddata i marknadsföringssyfte.

Cookieinställningar

Vi sparar dina val under 12 månader. Därefter kommer vi att fråga dig igen. Notera att vissa cookies har en livslängd som överstiger dessa 12 månader. Du kan därför behöva ändra inställningarna i din webbläsare och manuellt radera alla cookies.

Mer information om hur man stänger av cookies finns i instruktionerna till din webbläsare.

 

Do Not Track-signaler

Om du har valt att slå på funktionen Do Not Track i din webbläsare så kommer vi inte automatiskt att placera cookies för marknadsföring på din enhet. Övriga val gör du i dina cookieinställningar.

Om du blockerar cookies

Väljer du att inte godkänna vår användning av cookies kan våra webbplatsers funktionalitet och prestanda komma att försämras eftersom vissa funktioner är beroende av cookies. En blockering av cookies kan därför medföra att webbplatsernas tjänster inte fungerar som de ska.